Alla inlägg under januari 2008

Av sandra - 6 januari 2008 16:48

Verkar bli en lugn start på veckan, vi gjorde ju klart det mesta innan vi gick på jullov så det är skönt. Har dock ett engelska test imorgon som jag inte riktigt vet hur de kommer gå, sen ska jag försöka fota så mycket som möjligt i veckan för jag bestämde att jag och pappa skulle fixa lite på fredag! Har suttit och skrivit in alla namnsdagar och viktiga högtider nu, så fruktansvärt jobbigt ..


Funderar på att gå ner till ica och köpa lite godis och några tidningar som man kan bläddra i, har ingen större ork men det skulle vara bra att röra på sig lite.. Fast till veckan blir det träning hela veckan, SKÖNT!

måndag - dans, tisdag - spinning, onsdag - core, torsdag - dans


Pratade med Emilie förut, och hon sa att de var typ 5 som jobbade .. Kände att jag ville komma ner och jobba men kroppen skulle inte klara av det, 2 veckors nattjobb får räcka .. Behöver ha lite semester jag också och samla krafter inför den allra sista terminen i skolan!

 Nu ska jag fixa håret och bläddra lite i historia boken, ska försöka ha provet om franska revolutionen så snart som möjligt..


Ha en fortsatt trevlig söndag, pussar och kramar! 


Av sandra - 5 januari 2008 19:13

Åkte hem till Sandra igår, väldigt fint där ute faktiskt :) kikade på film och sisådär, eller lite äventyr hade vi .. haha, när vi skulle fixa vatten till hästarna så skruvade sandra på vattnet och när den andra hinken var full så fick hon inte stopp på vattnet .. Så vi sprang fram och tillbaka med hinkar eftersom vattnet bara rann och rann .. Haha, tillslut så kom det någon som hjälpte oss och då visade det sig att det bara var att skruva pinsamt tyckte vi men den satt verkligen fast när vi försökte..


Blev så sugen på kina mat förut när vi kollade på film, så när mamma kom och hämtade mig så åkte vi förbi blå huset och köpte det ..


Just nu vet jag inte vad jag ska göra, står inför en delad väg .. Ska jag låta allt bara rinna ur sanden och låta allt få komma av sig själv eller ska jag ta reda på saker och ting så jag får svar på mina frågor .. Få svart på vitt, vafan ska allt vara så jävla svårt för?!


Äh ska lägga mig i sängen och stänga öronen för jag tål fan inte att höra dem här, allt blir bara 10000000 gånger värre!

puss!

Av sandra - 4 januari 2008 13:01

Idag klockan 3 är det Peters begravning i GA kyrkan, mamma ska gå dit helt ensam. Tycker det är så fruktansvärt starkt gjort, jag börjar bara gråta av tanken att hans barn kommer vara där. Undra om den minsta som är 5 år vet vad det verkligen handlar om .. Är småbarn mer medvetna om världen än vad vi vuxna tror? Tycker iallafall att det är hemskt, så fruktansvärt hemskt .. Och mamma är så otroligt stark och modig som vågar gå dit själv! Själv hatar jag begravningar, finns inget värre.. Kunde knappt vara i kyrkan på farmors begravning, det var första gången på 10 år som jag fick träffa henne då, och då får jag se henne död i en kista ..


Försov mig imorse, men hann ner till JESS ändå .. Lina är så fruktansvärt bra på att klippa tycker jag, blev ganska så nöjd med resultatet den här gången också :)


Någonting jag hatar är att vara beroende av en annan person, det är så otroligt jobbigt. Men underbart när det väl fungerar, varför kan inte jag få ha det så som mamma har det nu för?!


Ska städa och bleka håret nu, ska ut till sandra ikväll :)

hejdå




Av sandra - 3 januari 2008 08:12

vaknade kvart i 8, skit bra när jag börjar jobba kl 9 .. fast jag hann bli klar ändå, synd att håret är jättejätte smutsigt men vad gör det. Har dock inte hunnit käka någon frukost förutom en skål med frukt, men det får gå ändå det funkade ju igår så  .. Slutar klockan 6 idag, och då ska mamma hjälpa mig att städa trapporna ..


Igår var mammas ragg här, och han verkar vara en trevlig prick :) och det är hon värd :) måste dock ta reda på hans efternamn så jag kan kolla på sonen i skolkatalogen ..


Jag saknar dig mer än någonsin nu, förut gick det bra men nu har jag blivit van med saker och ting..


Nu ska jag fixa lite innan jag ska kila ner till jobbet .. Pusspuss

Av sandra - 1 januari 2008 17:02

Nu är det slut på mina nättjobb och allt prat om dem, nu är det bara imorgon och på torsdag jag jobbar sen är jag ledig! 3 dagars jullov på 2 veckor YES kom även på att jag har historia prov och en uppgift i den + projektarbetet .. Men hade tänkt fixa bilder på fredag kanske om jag får en snäll förälder som ställer upp?!


Igår när jag hade slutat så åkte jag iväg någonstans, och måste säga att dem som jobbar på max är guldvärda .. fick låna 50 spänn av carro till taxi :) verkligen jätte snällt! natten var lugn iaf tycker jag? fick dessvärre inte stå ute och kolla på fyrverkerierna vid 12, menmen ... Sundsvalls alla fjortisar var nog och åt där..


Nu ska jag sätta på mig lite kläder och värma lite quornfärs så jag kan äta tacos sen igår, för här hemma äter man inte köttfärs längre .. eller kyckling för den delen ..


Puss och kram!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards