Alla inlägg under juli 2007

Av sandra - 20 juli 2007 14:01

just nu luktar hela jag kokos och hela lägenheten nästan, men de luktar så gott så :)


Drömde om att jag jobbade natt inatt. Dock minns jag inte hur det gick men när jag vaknade så tänkte jag först att jag skulle få slippa jobba natt idag, men sen kom jag på att jag slipper faktisk inte de, varken idag eller imorgon .. Galet nervös är jag faktiskt, fast mest för när jag vänta på taxin, haha!


Jaja, har insett att jag inte ska låna saker av mamma mer, testade någon vattensaltspray nu, och den va ju inte alls bra .. Jag håller förövrigt på att svettas ihjäl, sjukt varmt här inne ..


Ska fixa lite nu och sen kommer mamma hem så ska vi käka lite tsm :)  

 pusshej


Av sandra - 19 juli 2007 20:12

Hur skön dag som helst idag, jätte lugnt var det också var de rent överallt för de skulle komma någon inspektör! .. Tog även på mig ett nattpass imorgon ;O  22-05 (förlåt), så jag tycker att alla borde hålla sig hemma både idag och imorgon :)


snart ska jag fixa lite fika och sedan kolla på las vegas .. pussss

förresten, ringde pappa förut och han sa att de hade skickat boxen idag, så antingen imorgon lr på måndag får jag dem :D härligt, fast med min otur får jag nog dem på måndag  ..

Av sandra - 19 juli 2007 11:24

Hah, vem är det som är snabbast egentligen? emilie ringde runt kvart i 11 och sa att hon tar 12 bussen, så klockan 11 stod jag i duschen och nu sitter jag här 25 över 11 och är färidig sminkad, fikat och påklädd!


Ne ska bädda sängen nu och fixa lite innan jag går ner på stan :)

puss och kram


senare...

Förresten så känner jag mig svart idag, svarta jeans, svart linne och svart kofta tillochmed bh och trosorna är svarta ..


Jag är grymt sugen på att åka upp till yran och kolla på timbuktu, för han är gaanska så skön faktiskt.. Sen vill jag kolla på salem al fakir också, det finns en massa! synd att jag kanske jobbar ska kolla schemat ikväll, mamma ville ju också kanske åka upp ? Menmen får se hur det blir med den saken, men skulle vara roligt att åka upp fastän det blir med mamma isf .. Nej nu ska jag inte sitta här längre ska sätta på mig ett par osvarta skor (!!) traska ner..

you are cute

Av sandra - 18 juli 2007 23:47

Ne nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, har kramp i fingrarna för jag har skrev allting mamma sa till syster, och ibland gick det lite väl fort! Ska kanske börja skriva allt som jag ska ta upp på det eventuella mötet vi alla i vår käääära familj ska ha :) så jag inte får en blackout och inte kommer ihåg någonting, tur för mig att jag har min storasyster vid min sida som stöttar och håller med mig! Nästan så jag längtar och hoppas att det blir något, för jag kan lova att det finns flera års saker som jag tagit emot utan att gjort något av .. Bered er, kanske bäst att ta med sig täcke och kudde!

Av sandra - 17 juli 2007 21:40

YES nu ska pappa beställa vänner dvderna :D jag är överlycklig nu , ännu mer när den vackra asken står i mitt rum :) mihi, 2-4 arbetsdagar tar de så förhoppningsvis får jag den på fredag!


Eftersom det inte blev någon fika i söndags med emilie så ska vi ta de på torsdag ist innan jag börjar jobba, jag saknar den tjejen. Vi har inte träffats bara vi 2 på evigheter faktiskt :/ ska gå och fika med frida också någon kväll :)


Jag börjar bli lite små nervös över att jag ska jobba natt på lördag, hur sjutton ska man göra om det börjar bli bråk där? ska lilla jag gå dit "hörrenini ni får inte bråka här inte"

Puss & Kram

Av sandra - 17 juli 2007 12:18

Igår var jag och mamma på ikea för jag tänkte se om vänner boxen med aaaalla avsnitt fanns där, men det gjorde den inte .. Och så hittade jag ett par skor där ute men de var på snäppet för små tråkigt nog .. Så allt slutade med att jag bjöd mamma på en glass och sen åkte vi hem .. Ska kika på åhlens om boxen finns där annars så får pappa skicka efter den.


Fysjutton vad hemskt, bara ryser av tanken .. Hoppas verkligen att allt blir så bra som möjligt!


Ska ner och städa trapporna nu så att jag har gjort de, blä vad jobbigt!

Av sandra - 15 juli 2007 09:16

Jaharu vad tokigt allting kan bli, ska snart ner och jobba, 10-18 .. Skulle egentligen ha sovit hos Sandra inatt men så blev de inte.. Senare ikväll när jag har slutat så ska jag och min snygging till vän Emilie ÄNTLIGEN gå ut och fika! Det bestämde vi i april nångång kanske ?


Igår när jag hade slutat så åkte jag hem till Sandra och kikade på Mr Beans semester kanske inte var sådär jätte bra för jag blir bara nervös på honom ja :p


Sugen är jag på att gå ut också, synd bara att jag jobbar natt nästa helg :/


puss och kram

Av sandra - 13 juli 2007 21:08

Mysigaste dagen på länge! Jag, pappa, ramona, brorsan, maria och adam åkte till norra för att kolla på djuren ( vart nu de var ) sen satt vi oss där och fikade .. Efter det åkte vi till ikea och kollade runt, sen hem och käkade och efter de gick jag och min älskling ut i lekparken och lekte :D hur underbar är han inte egentligen, önskar att jag fick träffa honom mer.. Och nu innan jag åkte hem fick jag mysigaste kramen!


Jag, brorsan och maria pratade lite om min apu och hur jag har de i skolan .. Så kom de på den briljanta idén om att jag ska göra min apu på marias förskola hos dem :D och den idén gillar jag grymt mycket, ska bara ta reda på när det är också och sånt där. Men tänk att få vara 4 veckor eller hur lång apu vi har med min prins, det är ju nästan en dröm!


Nu ska jag lägga mig och kika i veckorevyn, ska jobba imorgon och sen ska jag till sandra.. Tänkte sova där men kom på att jag börjar 10 på söndag så det kanske inte går :/ får se hur jag löser de där. Gonatt min skatt

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards